Cuma, Şubat 17, 2012

aaa osurdu!


insandır bu.. sürekli debelenir, gerinir ve de burnunu karıştırır.. hatta ortalık sessizse sandalyesinin altına birkaç köfte harcı sıvamıştır!.. tabii ki de kıvamı tutmuş mu diyedir!

çoğu zaman terbiye ya da görgü etiketi altında bastırıyoruz günlük rutin işlerimizi.. ee normal olanıda budur zaten.. şimdi size gidin sofranın ortasında osurun ya da yandaki tabağa köfte harcı yuvarlayın demiyoruz.. ama ender gelişen çaykur rize ataklarında savunmanız hazırlıklı olmalıdır!.. 

nee.. hönk! işin içine futbol terimleri girince kızların biraz tökezlediğini atlamamak gerekir.. zira futbol onlara göre 22 salatalığın, sağa sola koşuştuğu bir oyun.. neyse.. ender gelişen çaykur rize atakları tasviriyle, kâsede tutulamayan osuruk ya da hapşırık edasında pörtleyen köfte harçları imâ edilmektedir..

bu gibi durumlarda kızarır insan.. çatal yolunu bulamaz tabak içinde.. bütün insanlık üstüne üstüne dik bakışlar atar.. kafalar sağa sola oynar filan.. evet onların kıçının deliği yok ve onlar hayatlarında hiç osurmazlar.. 

siz, onları bir de yalnızlarken görün!..

                                                                                                                

günün bilgisi: süveyş kanalı; akdeniz ile kzıldeniz arasındaki yapay bağlantı yoludur.. temeli osmanlı döneminde atılan bu kanal 1869 yılında ingilizler tarafından kullanıma açılmıştır.. bu kanalın temel yapılış amacı; afrika'yı turlamadan asya ile avrupa arasında bir bağlantı yolu oluşturmaktı..
günün şarkısı: Emel Sayın - Dumraka

6 yorum:

  1. ben sakınmam osururum :)

    YanıtlaSil
  2. Insan vücudunu kontrol altina almayi bilmeli ama milletin icinde : D

    YanıtlaSil
  3. [torak] :)) yalnız dikkat etmeli bazen :p

    YanıtlaSil
  4. [viva] :D çok da sıkmamalı.. neticede millet dediğin bugün var yarın yine tek kalıcaksın :)

    YanıtlaSil
  5. [Rad] teşekkürler :))

    YanıtlaSil

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..