Çarşamba, Mayıs 11, 2011

püskevit açılımı!..

okuduk ettik yıllarca siyaset tırıvırıları üzerine.. netice itibariyle boru değil "uluslararası ilişkiler uzmanı" damgamız da var.. ama sorsan bi cacığa yarıyo mu? yok!.. gerçi bunda bizimde eşekliğimiz var ama iyi len böyle.. yerim politikasını!..

siyset osuruk gibi bişey arkadaş.. ağzında çıkan her söze dikkat etmen gerekir.. ama ülkemiz öyle bir ülke ki halen kel/bıyyıklı, fodul inanların gölgesinde idare ediliyor.. haliyle her güne ayrı bi malzeme çıkıyor.. 

püskevit meselesi ilk değil ve son da olmayacak.. gerçi hoş kareler bunlar uzaktan bakınca.. bunlar da olmasa yurdum insanı siyasetten büsbütün kopup iyicene kabuğuna çekilicek..  zaten geçim derdi ve bilimum hayat şartları insanların belini büküyor.. üstüne her gün yeni ve bir türlü geçmeyen "geçici vergiler" de eklenince bahçeli'nin matematiksel hesaplarına gülüp geçiyor ve uzun süredir çayımıza banmayı unuttuğumuz petibörümüz geliyor aklımıza.. sahi bahçeli de demişken, yahu bu adamın miting verdiği bir anda, rüzgar önündeki kağıdı kapıp giderse ne hale gelecek merak ediyorum!!.. 

ortalık seçim naralarına bürünürken birazcık gülelim.. annee bana niye almıyorsunuz..  bizde niyee yookkk!!

                                                                                                                                          


günün bilgisi: nemrut'un hikayesi; nemrut ordusuyla bir gün yol alırken askerlerine sinekler musallat olur.. kendi payesine de topal bi sinek düşer! bu sinek gel zaman git zaman, nemrut'un beynine kadar ulaşarak kemirmeye başlar en loblu kısımlarından.. ve nemrut bu duruma dayamaz, eline aldığı tokmakla kafasına vurarak onu kaçırmaya çalışır.. ve nitekim tokmak altında kafası ezilerek ruhunu teslim eder ;)

9 yorum:

  1. Ağızından yanlış kelime çıkan yandı...Öyle uzatıyorlar ki sakız misali tv'lerde...en iyi siyatçiden,en kötüsüne hepsinden bıktık yahu...

    YanıtlaSil
  2. [Çığlık...] biraz klasik olacak ama olsun; alayına düğün alayı girsin :p

    YanıtlaSil
  3. kağıtları uçuşursa konuşması iyice bozulur diye korkuyorum. "piskevüt" kağıtlarına bakmadan sıraladığı 10 cümlenin ardından geldi zira.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bende yeniyim aranıza yeni katıldım.Biraz klasik olacak ama olsun hoşgeldine beklerim :))

    YanıtlaSil
  6. [mefisto] iple filan bağlaması lazım vücuduna.. mevsimler çok değişken, heran bi rüzgara kapılabilir.. haklısın, işte o zaman korkmak lazım :p

    YanıtlaSil
  7. [Gürhan GÜLEZ] uzun süredir yazacak bi konu çıkmamıştı.. daha doğrusu başımı kaldırıpta bir şeyler karalayamıyordum.. bloga dönüş için iyi oldu aslında :p

    bu arada blog'un hayırlı olsun en kısa zamanda bi paket petibörle iade-i ziyarete gelicem :p

    [Çığlık...] senin de hayırlı olsun blog'un.. artık sanada bi paket sütle gelirim.. petibör'üm kalmadı fazla :p

    YanıtlaSil
  8. biraz mı.. moruk bu haykırış bildiin El Clasico'ya bagladı olayı :F püskevit falan hoş da o kağıdın önünden uçup gittiği sahnedeki halini görmek isterdim aidfh

    YanıtlaSil
  9. [soldansay] haydeee adam blog'a geri dönmüş :F

    bence hiç gerek yok böyle şeylere.. 5 gün püskevit konuşuldu 3 gün de bahçeli'nin püskevit'e karşı salvosu. eğer öyle bir şey olursa seçim filan tıraşa bağlar.. herkes şapka çıkarır!

    YanıtlaSil

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..