Çarşamba, Eylül 20, 2023

radde..



bitip yiten gergin koşuşturmaların anlamsız yorgunluğu.. üzerime ısrarla abanan bir keşmekeş.. yitip giden dram.. sancılı iç çekişmelerim/çekişlerim.. dışa vuramadığım, içimde debelenip duran arsız asabiyetim.. 

senelerin peşinde sürüklenen saçma seçimlerim.. kuyruk gibi mabadıma yapışan fosforlu dertlerim.. bıkkıntı içinde sürüp giden, "ha oldu ha olacak" polyannacılığında emilen amortilerim..

olmuyor.. olduramıyorum.. bu ayakkabı ayağıma vuruyor.. inadım inat.. neden ki.. nasır tutana kadar acılarım.. sonrası hiç olmamışlar gibi..

yumuşak karnım.. en yumuşak yeri.. bir öküz gibi oturup kira dahi vermeyen gaz sancılarım.. sencileyin.. bencileyin.. osurup da rahatlayamayan bir kıç.. 

dönüp duruyor.. sözler.. olaylar.. renksiz.. fırçaya gelmiyor pek.. üzüyor da.. 

derinlerde sarhoşluk hali.. huzursuzluktan..

yorulmuşluk; yüzeye en yakın vurgun yeri.. kramplar derinlere çekiyor.. kıpırtısız bir dibe gidiş.. ışık ince ince virgülden noktaya kayıyor.. parıltı yok.. hareketsiz.. son.

kırılmışlık.. egosantrik yaklaşımlar.. boğaz düğümü.. yutkunamama.. kifayetsiz kelimeler.. susmanın yarattığı derin cümbüş.. 

ve insan.. 

geçecek.. geçmeli.. 

yaptığını unutursam iki!

                                                                                                                                             

günün bilgisi: derinlik sarhoşluğu; derinlerde aletli dalış yapılırken meydana gelen, geri döndürülebilir bilinç bozukluğudur.. alkol zehirlenmesine ya da zararlı gaz solunması sonucu oluşan duruma eşdeğerdir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..