Salı, Mart 30, 2010

cm üzerine..

championship manager.. namı diğer cm.. bazıları için sadece bi oyundu.. kendileriyle tanışmam ve sıkıca tutunmam epey sancılı oldu gibi.. ilk görüşte aşka inat tiksintiyle başladı serüven.. yıllardan ikibinlerin arifesindeydik henüz. daha lise yılları, henüz göz açmakla saçları biryantileme arasında sekilen dönemeçler.. lise 2 gibiydi zannımca.. laz daper kod adlı bi arkadaşla gene tırıvırı işleri üzerine kafa yormaktayız.. derken soluk pc karşısında alındı.. önce arşivler kısa bi özetlemeden geçildi tabi! ve lakin üflemeler püflemeler derken bi bardak su molası ve ekranda sürekli renk değiştiren bi yazı kisvesi! arkada hayyy huuu taraftar fonu ve arada duyulan düdük sesleri.. ne ki la bu demeye kalmadan bide baktıkki isimler yazılıo kenara bi yere.. saolsun gönlümü almak içinde beni tsigalko'ya yazacağını söylemişti.. heralde iyi bişeydi bu! ne tsigalkoymuşşsun sen be arkadaş.. nerdeyse birbuçuk hat-trickle maçı tamamlamışım haberim yok! sen bekleye dur.. oyuncular çıkacakta.. fifaya nazire yaparcasına tabla filan hareketler yapıcan.. kalecinin üzerinden atlıycan '99 a inat! neyse velakin ne kadar okşansada beden altı pek bi sıkıcı geldi oyun! düşün benim için halen oyun olduğu dönemler! neyse güzelmiş edasında sırıtmalar ve hayatta başarılar temennisiyle orda terk edildi serüven.. taaki yolum lanetli tepeye dayanana kadar..  aradan yıllar geçer ve birasda pederin gazıyla yazılan sakarya, öss g.tümü ye maratonunun ardında soluk durağı olur.. gel zaman git zaman hazırlık temposuna ayak yapılır gibi.. sürekli pes oynamaya kaçmalar.. ayartan kimdi acaba? sayın libya fatihi! hugolina kod adlı şaysiyet.. günlerden bi gün gene sabahlıyoruz ramazan münasebetiyle yurt internetinde.. daha o günler msnde aç aç'ın mübah olduğu ve 10 kişinin bi masa etrafında organize çete oluşturduğu dönemler... henüz elini atamamıştı oralara kadar belediyeci irfanlar!.. neyse.. libya fatihiyle oturduk yan yana bi masaya namı diğer hugolina! arada CS oynamkta var tabi :p ve deli gibi yabancı msnlerin havada uçuştuğu bi dönem.. ve lakin yan masamızda bi eleman.. şişe dibinden bozma çerçeveleriyle sürekli tık tık.. hadi olm aghahowa.. bi tane daha luca toni! sesleri.. sigorta yandı bi an.. sona olaya müdahil oldu hugolina. ve kısa bi söyleşi..
günün modası losttaki karakterleri ezbere sayan bebeler o günlerde meğerse tsigalkoları, okoronkwoları, nigmatullinleri konuşuyolarmış! lost gibi kenarından geçmişiz haberim yok!. sona ani bi reaksiyonla alakadar oldum gibi :p ronaldinhonun psgden yeni geldiği.. kakanın daha bıyyıklarının yeni terlediği günlerdi.. meğersem cm fanatikleri onları çooook önceden keşfetmişler! tıpkı ben gibi! neyse orda sarmalanan fare bi kilitlendi oyuna ve tık tık... nerdeyse 10 yıla yaklaşan süredir halen tıklanmakta.. tsigalkosuna, pruttonuna ve aghahowasına.. yeni sürümleri geldi geçti ve de beğenilmedi tarafımdan.. sıcak ve sade arayüzüyle 01/02 nin üstüne gelmedi bidaha.. gelmezde.. nitekim o oyun olmaktan çıkıp bi çokları için hayat anlamına kadar yükseldi.. iyi ki varasın cm :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..