Çarşamba, Eylül 14, 2011

bereketli mahsûl!..



dikkat! bu bir erkek yazısıdır.. ve özellikle "göbeğine biriken yünlerden annesine kazak ördürmek isteyenler"e ithaf olunmuştur..

her şey doğumla başlamıştı aslında.. o misket oynayan çocuk zamanla evrim geçirerek kıllı bir abazana dönüşmeye başladı..

ve o vakit yüzünde başlayan kıl kasırgası, indirim edasında aşağılara doğru sirayet etti.. ve nitekim maymun çarliye inat sardı bütün gövdesini ve de en kökünden kordon siperini!..

güllaçlar oluşturmaya başlayan kıl kasırgası, hortumlar eşliğinde derin deltalar oluşturdu.. ve esen rüzgârlarla alüvyonlarını tepeleme yerleştirdi azar azar..

zamanla biriken mahsûl, kazak olma yolunda hızla ilerlemeye başladı..

                                                                                                                                           

not: evet uzuuunca bir süredir yazma sıkıntısı çektiğim, hatta elime kitap almadığım doğrudur.. bu yazıyla yeni bir başlangıç yapıyor ve sık sık buralarda olacağıma dair söz veriyorum :) haa şu elimdeki kitabı da artık bitiricem söz :p
günün bilgisi: ebrehe; habeşistan kralı necaşi'nin yemen'e hükümdar olarak tayin ettiği kişidir kendileri.. evet olayın bu raddesinde hiç bir anormallik yoktur.. asıl mesele şudur ki; fîl suresi'nde bahsi geçen konuda, filler eşliğinde kâbe'yi yıkmak için harekete geçmiştir..  en sonunda da filler sağa sola kaçışıyor ve ebrehe kâbe yakınlarında diz çöküyor.
günün şarkısı: cem karaca - o leyli

3 yorum:

  1. yazılarını özlemişim tamam. ama en çok günün bilgisini özlemişim itiraf ediyorum :))

    hoş geldin :))

    YanıtlaSil
  2. [beenmaya] teşekkürler :)

    YanıtlaSil

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..