Perşembe, Mayıs 01, 2014

ranza: küfür edicem bak!


sabah yine uyandım.. sağımda duvar yok artık.. yatağım, yastığım, odam.. hep değiştiler.. duvar da soluma denk geliyor.. hoş sağımdan da kalkamıyorum.. 

ranzanın tepesine; tavan arasına bi dudak mesafeye tıkışıp kaldım.. herşeyim değişti.. kimyam da dahil.. gerçi lisede kimyadan çakmıştım.. neyse!

dedim ya sağ/sol meselesi değil.. abicim nasıl anlatayım şimdi ben sana! öyle böyle değil.. yataktan; yılan edasında, ayak uçlarıma doğru, popo üzerinde sürtüne sürtüne çıkıyorum.. mübarek tam tepemde tavanın kirişi de var.. sabahları öpüşüyoruz resmen! arada kafama vurup 'kalk ulen!' dediği de olmuyor değil.. 

hem sonra öyle gıcık merdivenleri var ki! 'düşeyazdım' gibi abidik fiil çekimlerini hergün çekiyorum! en son aşil tendonuma öyle bir madik attı ki şerafettin! 

..neyse, etmiycem küfür!

bakın daha uyanamamışım halbuse.. daha işe gidicem! bi' ranza ömrümü yedi!

laroş'la yüzümü tazyikledikten sonra osura osura otobüse yollandım.. vallahi osura osura.. çok gazım var! ciddiyim.. sağa sola bakıyorum, ortalık sakinse 'zart' diye bırakıyorum.. yoksa gaz ağrısı öldürecek beni.. kokusu yok meretin.. gaz işte.. kıvrandırıyor sadece..

a ve b şehirleri gibi iki durak arası.. daha ikinci durağa gelmeden gözler söndürüyor feneri.. bir teyzenin böğrümü delen dirseğiyle ayılıyorum hûlyamdan! manyak mısın be kadın? zorun ne sabah sabah! sana yer verenin ağzına sıçsınlar! kahpe bizans!

perdeleri indiriyorum yine.. kafam uzun süredir bomboş.. yemin ediyorum bak! hani düşünmeden duramayan dimağ denen yaratık var ya.. hani her salisesinden kıçından abuk sabuk düşüncelere akan zımbırtı! ben de uzun süredir çalışmıyor.. lan yemin ederim .. uyku çekiyor canım sadece.. bunun kimseyle alakası yok.. ya da var.. banane! size ne hatta! osuruktan işler.. 

sırf can sıkıntısından beslenen insanlar var.. hayatı sıkıntıyla yozlaşmış.. kavurma olmuş.. iyi de ben kavurma sevmem ki!  vejeteryanım ben! ama tavuk yerim.. tavuğu severim! hatta yakından gıdaklamaya başlıycam o derece!

ben uzun süredir ne yaptığımı bilmiyorum.. yani bana sen o'sun bu'sun demek kimsenin haddine değil! biraz susun bi' zahmet! 

ben; sabahları genelde işe geç kalan, otobüste-tramwayda uyuklayan, çokça kitap okuyan, bol bol esneyen-gezen, kendi halinde sadece bir adem oğluydum.. kendimce egolarım, ihtiraslarım olabilir.. buna müdale de ne!

şimdilerde çokça uyumaya çalışan ama uyuyamayan, yorgun, bezgin, manasız, sıradan, ne bi' satır okuyan ne de yazan, çareyi drogba yerine küfür de arayan! sıradanın da ötesinde, stresle, hengameyle, avadan işlerle müşkülpeset bi' zombiyim.. 

merhaba.. eksik ya da hatalı numara çevirdiniz.. aradığınız cemil'e şuanda ulaşılamıyor.. size şimdilik bu kum torbasını bağlayalım biraz onunla yumruklaşın.. ama dikkat edin, sert vurursanız kum torbası üzerinize yıkılabilir!

                                                                                                                      

günün bilgisi: 1 mayıs 'işçi bayramı' ülkemizde ilk olarak 1923 yılında resmi bir şekilde kutlanmıştır.. daha sonra 2008 yılında adı 'emek ve dayanışma günü' şeklinde değiştirilmiştir. 2009 yılından itibaren de resmi tatil olarak ilan edilmiştir.
günü şarkısı: Ajda Pekkan - Sana Ne Kime Ne



4 yorum:

  1. Ranzadan kalkma biçimini kafamda canlandırdım çok çabaladım ama işin içinden çıkamadım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ranzadan çıkamıyorken çok değil kafanın karışması :p

      Sil
  2. Cemil yoksa cemil'le de yok bu boyle biline !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iş bilenin (at binenin), kılıç kuşananındır..

      Sil

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..