Çarşamba, Ağustos 18, 2010

gah/guh künefe..


offf  künefe!..

ramazan girdiğinden beridir fena bi' künefe yiyesim var ve bi' türlü denk getirip de işkembeye indiremiyorum.. künefe dediysek de öyle kuru kuru, makine yağında bekletilen cinsi değil elbette!.. kendine has kabında, biraz yanık tenli olanları fena derece iştahı cezbeder,

kenarları nardan bozma.. sıcaakk sıcaak.. yaradana sığınıp batırıcan çatal, bıçak ne verdiyse.. sakız gibi gelecek her lokmada peyniri.. uzadıkça hüpleticeksin tarkan'a inat..

işi fantezi boyutuna vardıran benim gibi yaratıklarda mevcut!.. nefis künefenin üzerine kaymak felan atanlarda var ama ben size bambaşka bi' öneri sunacağım.. bildiğiniz vişne dondurmasından (ki algida'yı tek geçerim!) bi' kuple atın üstüne!.. ve o cızır cızır künefenin üzerinde dağılırken, nefis ekşiliğinin, künefenin nefis tereyağlı dokusuyla buluşmasını fazla geciktirmeden, afiyetle boğazdan geçirin.. hem rehber kaptan da istemez!..

şu anda çıldırmak üzre künefe isteyen tarafımı kova kova sular istila etti.. nam nam nam num num.. hani tat alma hareketi var ya.. işte o an.. nasıl bi' gah guh ettirmedir o ağızın ardında.. tadını dilden değil de gırtlaktan alma hareketi.. gah ve guh!.. halâ anlamadıysan ağzını açmadan söyle ağzının içinde.. hah şimdi oldu!..

resim: filiz teyze

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..