Pazartesi, Ağustos 09, 2010

let's do çelenk!



tereddüte deodorant sıkarak düştük yollara.. biras uykumuz birasda mırın kırınımız vardı.. ne ceberrüt hasıl olduysa, günün son taze vapuruna yollanarak kınalızadeyi kuşbakışı geride bıraktık.. ve ardından nefis dondurmasıyla kocaaaman büyükada!.. biraz amatördük belki ama enayilik vasfını çoktan terk etmişti bilincimiz! önce kazan dairesini boşalttık street fighter jetonları cebimizde geri yollandık tezek kokan sokaklara.. 

her köşeden kişneyen, dişi burnunda mızıka çalan atlar.. üstelik yollara sulusepken bıraktıkları mineralleri yaya yaya!.. içimizde ki simit ağacını sulayarak atladık bisikletlerimize ve ilk pedalın heyecanıyla kanatlandık duşa hazırlık! ne nem ne gam.. hepsi her pedalda geride kaldı.. içimizdeki ölmeye cesaret edemeyen çocuk çokça yedi bugün elmalı şekerini, pamuk helvasını.. felekten değilde ömürden bi çocukluk gün işte..

günden geri kalan taze kıç ağrısı ve sayısız enstantene.. farzı misal; pertuk'un "alkollü araç kullanmayalım olum"u, s'ius'un gördüğü efes şemsiyesini tekel bayi zannederek balkon sefası yapan iki umrelik teyzeyle gözgöze gelmesi, ve her köşeyle resim sevdasının başımıza getirdikleri..

haa sahi bi ara kaybolmamı da sayaraktan enfes üstü, şokella tadında bi gündü.. sequ'ya, pertuk'a ve de soldansay'ıma bolca osuruk yolluyorum :F:F

2 yorum:

  1. hobaaaa asidkjliasjdlşaslhfg ben yeni gördüm lan bu yazıyı :D blog'a werdigim kısa süreli ihmalden dolaayı olabilitesi yüksek birseydi bu :F

    o gün "olm bunu 1/2hafta (2haftada 1) yapmalıyız lan" demiştik ya cok doruydu belkide büyükada deil her seferinde yeni bir yeri keşfetme olayına girmei isteyişimizden kaynaklıydı bu haykırış! we olmalıydı :F

    YanıtlaSil
  2. :F:F dude süper ötesi oldu bu iş.. aylarca bi organize olamadık ama sonunda değdi doğrusu.. biraz hamdık ama fenada asılmadık pedallara.. işalla daha organize girişicez istanbulumun başka bi köşesine ya da büyük oynayıp yurdumun!.. kimbilir belki gene bi cumartesi yola çıkar pazar sabahı yeni bi şehirde kuçak açarıs güne..

    YanıtlaSil

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..