Pazar, Ekim 10, 2010

10.. 11.. vee 12.. tıp!


zaman kavramını yitiriyor insan dalınca.. şöyle bi düşününce geriye doğru, ne çok yaşamışız ulen.. hani adette yerini bulsun kabilinden bugünde farzı misal 10.10.2010.. ee nolmuş!.. ebenin zurnası olmuş.. herşeye osuruk bulaştırmasan olmaz dimi.. bak, bilmem kaç yüzbinmilyon baloncuk yıldan bilmem her ne karın ağrısından akrabalarımız olan mayagillere göre tarihin sonu geliyor!!

efenim bu mayagiller 21 aralık 2012'yi tarihin sonu olarak addetmişler.. yani ozaman takvimleri doluyor.. bi bakıma aşırı fantezik zihindeler, bu vakt-i ne velemi kıyamet olarak bızırdar tıs tıs, hem de osuruk tazyikine bulanmadan direk cır cır merasiminde.. ulen süzük, madem dünyanın sonuna 2 yıl gibi bi süre kaldı, şu garajdaki bi kaç arabanın ahahtarını ve de boğaza nazır bi kaç şirin kulübeciği bana versene.. takılayım kopana kadar filminiz.. bak söz bi cacık olmassa kol saatimi hibe edicem size.. ancak kol saatini alırsınız bu abuk tırıvırılarınızla..

yok şu ordan buraya dönünce gelgitin hızı saate 3 biskrem tadında sızarak ırmakların debilerine alüvyon bırakıcaklarda.. yok buzlu oralaletin bardak yüzeyine yapışan portakal tanecikleri, bulaşık makinenizin mine tabasına zarar vereceğinden calgonla tütsü yapıcakmışsınızda.. yok iş bu mektubun, tarafımca yalandıktan sonra dudaklarıma sinen tutkal tortusuna tiryakiliğim, üçbinsekizyüzonaltı gün sonra kansere yol açabilirmişte falan filan işte!! ne iştir ulen bunlar.. millet neyin derdine düşmüş.. özel günler, özel haftalar.. yerli malı haftasına kakakola sızdırmalar filan.. ulen hakketen çivisi çıktı bu dünyanın.. bari üçyüz yıl daha sıkayımda dişimi, ışınlanırız nasısa bi başka foseptiğe..

10.10.2010.. darılma kardeşim, senle bi alıp veremediğim yok.. ben sadece içime yuvalanan ve habire osuran saçmalıklarımı kusmak istedim.. bu da sana denk geldi.. yapçak bi şe yok.. insan arada bi saçmalar.. ama arada bir..

(ha bi de şu yukardaki takvimden nası böle bişe çıkardılar helal olsun adamlara..)

resim: coachpack'ten alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..