Cuma, Ekim 22, 2010

öf be cimbom..


canım fena halde sıkkın cimbomun bu hallerine.. senelerdir hiç bi maçta üç pası üst üste yapamayan bi takım olur mu? buna ek olarak futboldaki ülke olarak toptan çökmemizi de eklersek, bi futbol delisi olarak futboldan bi haberim ne zamandır!..

bakınız bu hafta fenerle derbiye çıkıcakmış bizimkiler!.. ulen ne derbisi.. derbiliğimi kaldı.. arada bi kazanır takım dediğin.. her sene 6 puanı vermekten, üstüne üstün bi de kevgire dönmekten bıkmadılar.. daha şimdiden olası facianın söylentileri dönmeye başladı ortalıkta.. iddaa bile fenerin kazanma oranını 1.50 olarak belirledi!.. artık laf tükenmiştir bu noktada.. ne söylense boş.. cimbomu sıradan mahalle takımı haline getirenlerin alayına düğün alayı girsin!!.. maçtan bi beklenti içerisine girebilme ihtimali inanın ki sıfır!.. maça çıkmayın 3-0 hükmen mağlup olun geyiklerine içten içe katılıyorum!.. 

ulen nolur nolmaz.. bakarsın yenerler feneri.. zaten yenecekse de böyle saçma sapan bi halde yenerler..  herkesin fark yemesini beklediği, abuk sabuk futbolculardan kurulu bi takımla ihtimalsiz ama ya tutarsa işte.. ne suçu varsa reykartzampara da şutlandı! hagi geri döndü bi de üstüne.. tugayla iyi bi ikili oluştururlar da bakalım fenere süpriz yapabilecekler mi.. oynatalım görelim! 

skor tahminim FB:5 GS:2!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..