Perşembe, Ekim 14, 2010

zödöf..


gizli ve yeşil yosunlarla kaplı, çatlaklar içinde saklı.. güneşin az ve gölgelerin uzun olduğu yerler..

gölgesine sıvandığın dallarıyla güneşi selamlamak vardı gizimde.. hamak filanda istemez.. varsın karıncalar gezinsin vücudumda.. yeterki yapraklardan süzen damlalar yüzüme düşsün..

küçükten hayalimdi sessiz bi koyda ufacık bi kulübe ve de ufacıktan bi sandal.. balıklar için kovalara gerek yok be olum ne çıkarsa martıların olsun.. yeterk ki yüzümü esmerleten güneş olsun.. çok şey mi istiyoruz lan hayattan.. sessiz sakin bi koy vardır elbete.. bize düşer mi acaba küçük bi parsel.. naapsak acaba.. belediyeye filan mı yazılsak.. yoksa gözünü kapadığında yaptığın kaçamaklar yeter mi? 

ah be ah ulan.. şimdi mis gibi güneşin ısıttığı çarşaf gibi denizin ortasında suların hışırtısını dinlemek vardı.. haa belki çişini getirebilir bu durum.. olsun lan ne var çıkarır septirisin denizin orta yerine.. amaan koy zıbınına rahvan gitsin.. haa unutmadan eşeklik yapmassak heralde elimize olta neyin alırız di mi? yok fa sol la si.. ııhhhııhhı osuruğum geldi kaç kaç..

ulan gene boka sardı yazı.. gene çiçek böcek başladık ama devamı gelmedi.. ben beklerdim ki bi kurbağaya bi prenses parmak filan atsında eşeğe dönüşsün.. ya da rapunzel gacısına inat keltoş bi hatundan sırım sırım saç dökülsün.. ama olmuyo bu aralar.. ilham cacıkları mı ne, her ne zıkkımsa işte, bu aralar semtime uğramaz oldu.. ulan iicene topane berduşlarına bağladık işi.. neyse biliom seninde ruhun osuruklandı.. hemen kaç burdan, bi kaç yüz dakika uğrama..

haaa, cuma'ya gittim gelicem!

resim: anonim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..