Perşembe, Kasım 04, 2010

roket yazıları..


bu yazıların bi seri olması düşünülmekle birlikte, parça/bütün olarak bakıldığında hiç bir anlam ve çıkarımı yoktur.. ben dahil okuyacak olan kişiler bu yazılarda kendilerinden bir parça bulamadıkları gibi hiç bi bokta anlamayacaklar!.. neden mi? şimdi şöyle izah edeyim; kafamızı düşünün.. beynimizi.. içinden geçenleri.. insan denen canlı müsvettesinin düşünemeden geçirebileceği bir saniyesi bile yoktur!.. dimak denen doğal dekoderimiz sürekli olarak bi yerlerle meşguldür.. misal; siz kendi iç sesinizle konuşurken bi anda yoldan geçen hatunların gerekli yerlerine kilitlenmişsinizdir ve haliyle zihinde oraya kayarken iç sesinizde bi tuhaflaşma yaşanmaya başlamıştır.. derken gördüğünüz iki, üç mandalinayla bi anda yıllar öncesinden bi anı gelir yerlerşir iç sesinizin perdelerine ve tam ortasında o eski arkadaşınızın yakasındaki alakasız düğmeler filan.. sonra beyin süzgeci kendini toparlar bi ara ve yeniden iç sesinizle absürtten şeylere kafa yormaya devam edersiniz.. işte böyle gider.. yani bi an simit yerken aynı dakka içinde diğer elinizde kebap, yan tarafta şalgam ve içli köfte hazır kıta beklemektedir.. 

işte böyle dostlar.. biraz saçma ve de karmaşık olmuş olabilir.. ilk yazıdan sonra neler yapmaya çalışacağımı daha iyi anlayacaksınız.. hayali yarattığım bi adamın kafasından geçenleri satır satır yazıya dökmeye çalışacağım.. bazen kendim, bazen çok değerli bi dost, bazen de tiksinç bi herif olarak karşınıza çıkacak.. şimdiden bende merak ediyorum neler çıkacağını.. ama baştan söyleyeyim; çok saçma ve de alakasız şeyler olacağı kesin.. sakın bu yazılardan sosyal mesaj filan çıkarmayın yoksa gömleği tersten giydirirler adama!..

ha sonra neden ismi roket yazıları bende bilmiyorum.. aklıma ilk o geldi!.. pek yakında yaratacağım karakterin iç sesiyle roket yazıları: 1 olarak karşınızda olunacaktır.. hade hayırlısı..

resim: luis royo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..