Perşembe, Ekim 07, 2010

bezgin bekiradze..


fena derecede usanç hakim gündüzlerime.. hemen gün geceye kavuşsunda ardından hayâl deryasına kucak açayım istiyorum.. hani o yorganın sıcağıyla titrerken bedenin, derinlemesine dalarsın tatlı düşlere.. henüz zihnin uykuya yenik düşmeden içten içe ısındığını hissedersin..

garip bi sıkıntı var işte içimde.. hani zihnin bulanır, midene kramplar girer falan filan.. sürekli bi kussamda rahatlasam gibisinden telkinler alttan alta kabararak yükselir içinde.. herkes, on üçünde, on beşinde, on sekizinde ve de yirmilerin her ardında yaşamıştır bu sorunu.. aslına bakarsanız bu  sorun halen güncelliğini korur yaşın doksanları aşsada!.. çünkü asıl sorun düşünülmeyenin düşünülmesidir!.. 


ne var ki len bu kadar düşünecek diyebilir osuruktan nağmeler.. ancak şu varki düşünmeden de edemiyor bu dimak denen sonsuz... e...ee... sonsuz bir şeyler işte.. ne bileyim lan sallıyorum öle.. çokta ciddiye almamak lazım aslında lan.. baksana herkes halinden memnun.. ulan bi düşünsene, şimdi yirmili yaşlarda olsan, bi de bakıcan otuzu devirmişin.. ardında kırklar, elliler.. heyyyoo noluyo lan böyle.. yaş ilerledikçe saçlara bişeler oluyo.. ne ki acaba bu böyle.. ilk kez yaşıyorum böyle bişeyi!!.. yuh öküz başka ne olucaktı.. heralde ilk kez yaşıcan.. sen dejavumusun.. pardon.. neydi o tırıvırı.. hani yeniden doğucamda papaz olucam filan.. hahh.. reankarnasyoooon!.. sahi lan ne melem bi dünyadayız böyle.. içim turşu küpüne döndü akşam akşam.. ne gerek var lan böle absürtten teyyare şeylere kafa yormaya.. sonra bi bokta anlattığımda yok hani :D

ne diyoduk.. hahh hayat!.. hayat gölgelerin ardı sıra sürüklenmekten başka bi cacık değildir.. onçüün.. (lan ne acayip zihin bu arkadaş.. dekoder gibi.. şimdide en alakasız yerinde pop stardaki o kazma geldi aklıma.. ve tabi ki de armağanda!) ye, iç arada bir de zıçtınmıydı tamamdır bu iş! başka şeyler istersende onlar ekistraya girer canım.. hesap fena kabarırda ödeyemessin pamuk tıkandıktan sonra!..

resim: leman'dan alıntıdır..

1 yorum:

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..