Salı, Kasım 30, 2010

roket yazıları: 2 " haşmet, kapıyı kapamayı unutma!"


saçlarına absürdten şekiller filan veren haşmet, yavaşça çıkışa doğru sürüklenir en paytaklı tarafından..

gecikme raddesini sonuna kadar evde oyalanarak kullanan haşmet, ayakkabısının tekini giyerken diğer tekinide aramaya koyulmuştur evin içinde!
offf.. ulen bi koyduğumuda yerinde bulayım bee... oha hakketten ohaa.. ulen bi ayakkabının eşi ötekinin yanında değilse nerde olur ki? sabah sabah patlıcanlara geldik anasını satam yaa.. öfff.. evdede topal leylek gibi dolanıyoz zaten.. madam bi yakalarsa akşama kadar halı çarptırır balkonda!.. anneee annee.. ayakkabımın tekini gördün mü?.. nee uyuyo musun? valla mı!.. nereye koyduysam orda mıdır?!.. boğacam yaa vallaa boğacam!..

annesiyle seremonisinden eli boş çıkan haşmet eski-püskülerini raftan alarak yola çıkmaya koyulur..
ulen sabah sabah ruhum osuruklandı.. gene kaldık bizim delikli nanelere! oğluumm kapıyı çekk!.. olur madam olur.. sen yat osura osura.. ulen bu kapınında gıcırdamasına ayar oluyorum.. en sonunda çıkarıp işiycem bütün vida,conta ne zıkkım varsa üstünde o olucak!.. öff ne pis kokuyo sabah sabah ortalık böyle.. ulen nefes almıyolar resmen osuruyolar bee.. öfff.. 

sonunda yola çıkan haşmet gene rutine bağlar işi..
kapıyı çeek.. hop.. bismillaaahh.. ulen sol ayakla çıktık dışarı iyi mi.. hay sokayım yaa.. koca karı tırıvırısı o işler.. ulen zaten tersimden kalktım!.. bugünden bi cacık olmaz.. lan hangi günden cacık oldu da bugünden olmasın.. sus be sus..  .. .. ulen bu adamda hep aynı saatte kepenkleri açıyo.. yatsana olum sabah sabah delimidir nedir.. ben patron olucam varya, dükkanı açarsam namerdim!.. bakkalda açılmış.. hakketten geç kalıcaz heralde.. bu kızda hep kolunda bi çanta.. sanki bilmiyoz anasını satiim baktıını.. bende baktım sana ohh oldumu işte ohh.. lan anladı galiba.. çevir başı çevir.. telefonda bişeler bakıyomuş gibi yapayım bari!.. menü, mesajlar.. ulen fix aynı numara.. canın daraldıkça aynı naneleri yiyon.. neyseki kız geride kaldı.. hmm çantaya baakk!..

otobüsün duraktan kalktığını gören haşmet küfürler savurarak durağa yanaşır..
bu yokuş gebertecek bi gün beni.. n'olucak anasını satiim bizim evin önünden geçseniz.. yaa bu kaldırım kenarına bez atanların anasını eşek kovalasın  be.. gene bok oldu ayakkabılar.. velette sağlam sıçmış beze! öff öfff.. laan laan otobüs gidio.. dur laan durr.. hay anasını satam nerde bu akbil!.. hay aq.. o kadar el ettik durmadı otobüs.. götük kent! arkayı işaret ediyo bide.. şerefsiz o otobüs gelene kadar işten atılırım bee.. hay anasını siteyim yaa.. gene kaçtı otobüs.. ulan hadi ben geç kaldım.. bu durakta bekleyenler salak mı? lan daha demin önünüzden kalkmadı mı? ne sitime binmediniz.. ayakta gidin nolucak anasını satam.. illa kıçınız değicek yere!.. lan durak nerde şaşkalozlar nerde bekliyolar.. olm gelsenize böyle.. lan herkes ayrı bi garip sabah sabah.. melankolik halinize sokayım alayınızın.. şuna bak şuna.. pehh lan sanki yüzmede milimle şampiyonluk kaçırmış sürtük.. lann salak sende sıçıyosun işte.. sende osuruyon.. sende burnunu karıştırıyon.. niye sen uranyumdan mı yapıldın? kızardı lan gacı... ulen kime baksam oda bana bakıyo bee.. neyse çevir kafayı çevir!..

resim: anonim..

2 yorum:

  1. ah haşmet ahh!
    nedir senin bu çektiqin :)

    YanıtlaSil
  2. :F cafer'in çilesi vardı bi ara eski türk filmi.. yavaştan ona doğru kayıyo herifin hayatı :F

    YanıtlaSil

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..