Pazartesi, Mayıs 03, 2010

sur mu üflendi? tüh uyuya kalmışım!

toprak ölüleri kustu farzet bugün.. ne kadar çiğnenmiş günah varsa hepsini salıverdi gökyüzüne.. öyle ya daha ne kadar dayanabilirdi ki.. mayalara kalsa az biraz kalmıştı.. ama o okadar bile bekleyemezdi toprak.. ilk çığlıkta salıverdi ne kadar ölü varsa.. hepside anadan üryan üşüştüler gök yüzüne.. ne olup bittiğini sorgulamadan.. zira çoktan sorguları yapılmış olmalıydı! öyle ya küçükten akla devşirilmedi mi bunlar.. yazıııkk.. yoksa sana demediler mi bunu.. bak bi farzettik feleğin şaştı.. ya yarın sende ilk çığlıkta fırlarsan yatağından.. üstelik sınavına çalışmadan! ne sınavı? hani şu dillere plesenk olandan.. her sorusunun kazıktan öte yağda bekletileni.. hani önce milyonlarca spermini geride bırakıp ciyakladığın ilk sınav gibi..
ardından emeklemeye başlamadan sızlandığında süt banliyösünün damağına dayandığı, meşin yuvarlağın ağlarla buluştuğu an gibi.. sonra paytak paytak yürümeye başladığında yuttuğun misketleri geri çıkarmak gibi.. biraz daha büyüyüp su koyvermeye ara vermek gibi.. sırtında 6 kiloyla yollara düşüp ilk uykuya yatmak gibi.. yıllarca uyuduktan sonra halâ uyumak için sınav peşinde koşuşturmak gibi.. evet evet sınav içinde sınav.. bak bunları bi kenara not al çocuk.. ilerde bi gün bi mallık yapıp sperm maratonunu kazanırsan bunlar gelicek başına benden söylemesi.. bu taraflara yolun düşerse inanma sakın onlara.. sana türlü meşgale bulucaklar saydıklarım dışında..inanmanı bekliycekler çocuk hiç koşulsuz, sorgulamadan.. çocuk gelirken beraberindeki ateşini hiç söndürme sakın.. seni yaratan ve günün birinde sorgulayacak olanda odur benden söylemesi.. yoksa birilerinin dediği gibi terazinin kefelerine torpil işlemez.. öyle ya bi gün gelirsen ilk esnemelerin olucak bunlar.. biraz ara ver tekmelemeyede kadıncağız uyusun biras.. aa demek maratonu geçtin! aferin iyi bok yedin! madem yoldasın dediklerimi unutma ve dinlemeye devam et.. kime, neye inanacağının beş para değeri yok gözümde.. madem rayları yağladın, işin başında öğren insan olabilmeyi biberon!.. türlü edevat var yer yüzü denilen yerde insan olduğunu sanan.. buraya belgesel seyretmeye gelmicen eşşoğlusu bırak kumandayıda rolünü ezberle! rol demişken ne olucaksın bakalım büyüyünce?.. ne bok olursan olda bikere daha gelemiyceksin buraya ona göre organize ol.. belki insan denen mâhluk sayısızca tekrar gelebiliodur da bunu anlaması için tekrar ölmesi gerekli! sen yolun başında aklına sok biberon! yok öyle melânkolik tırıvırılar.. bilmem gizemli takılma ayakları.. neysen o olucaksın.. kimsenin sitinde olmaz ne bok yediğin.. paylaşmayı öğren kordon dolanmadan yüksüğüne.. ha son bi şey daha sen gelmeden biz toptan oraya gelirsek rakımızı hazırla koçum.. karşılıklı iki tek atalım.. sen bize hatırlat oranın adetlerini.. malûm filmi seyredeli kaç asır geçmiştir kimbilir.. arada dejavu denen tırıvırı oluyoda sen boşlukları doldur bize.. kavun mu? allah derim!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..