Cuma, Temmuz 23, 2010

her insan biraz sapıktır.. biraz mı? hadi leen..


cayır cayır bi sıcak.. duşa kalka geçiyor günler..

bi taraftan uyku sersemliği.. bi tarafta da otobüs kurmacaları.. seni bilmem de ben hep en arka koltuğu ya da denk gelirse körüklünün ters koltuklarına sıvışırım.. tabi ayakta kalmazsak.. ya da mumbar dolması teyzeler laf kalabalığı yapıp işgaliyeyi ödemezse!.. sırf bunun için uyuyor numarası yapmaktan bıktım.. sevmiyorum ben öyle yer verme felan.. hem banane! bi saatin sonunda ne ehemmiyeti kalıcak.. enayiliğine yan! haa kız çok güzelmişte, teyzem çok bilmem neymişte.. banane abi.. başıma dikilmesinler.. artık yer filan veremem ben.. bak saçlarıma aklar sıvanmaya başladı.. yaşlandım sayılır artık..

müziği 3-5 bipte tutarım herdaim.. öyle son ses veripte "bak ben bunu dinliyorum.. aslında ben böyle bi insanım.. bak ne kadar da egzotiğim!" fena derecede melankolik ruh salatalarına fena gıcık olurum.. kimin fifisinde lan senin dinlediğin müzik.. zaten herkeste bi moda olmuş, kulağından eksik olmuyo tıngırtıları.. ha bide elinde bişeler varsa, pazarlayıcısı gibi gözüne sokanlar yokmu milletin.. fena dövesim gelir heran.. uyumak en güzeli.. teyzem kusra bakma.. uykum var.. bak genç bi bayan var ilerde o size yer vericek sanırım.. zaten rahman dede fena üfledi bu sefer.. çoktan dalış yaptım ney deliklerinin tükürüklerine! bana ilişmeyin olm.. 

tek göz açılır önce.. etrafta tıkış tıkış insanlar.. keskin parfüm ve ter kokuları.. klimanın osuruk çalısı gibi nefesi.. sol yanda oturan kız.. acaba nerede inicek.. bi baksam mı baygın baygın.. yok be olm.. cam kenarındaki ayrı bi senfoni! esneyip duruyo.. camdan da kesiyo mu ne! aha indi biri.. dur lan inme bee.. tüh buda gitti.. aq ne trafik var be.. vıcık sepetine döndük.. şu adama bak kıza nası da bakıyo.. sanki sen bakmıyon aq.. ama allahı var güzel kız.. in in sende in.. 

bu oyunu hergün seyretmekten bıkmaz insancık.. her insan biraz sapıktır.. ben biraz daha fazla! bırakın lan numarayı.. beyninize süzgeç konsa kalan tortuların %90'ı fantezilerinizdir.. bırakın şimdi ayak yapmayın biz bizeyiz bak.. tamam biliom yalnız kalınca kimse görmüyo da.. bi sen değilsin ki sapıtan.. şeytana da fazla yüklenmemek lazım.. herifin işide zor.. gıdıklamak kolaymı lan milyon insanın "holy way"ini!..

günün şarkısı: [TIKTIK]

6 yorum:

  1. şarkı saglam (ama gercekten saglam), tespitler 10!, karikatüre ancak ve ancak "aidljaşsldfkşahjfk" diebildim:D

    harbiden lan ben de başını cama yaslayıp kulagındaki müzigin sesi en alakasız yerde oturan adamın bile beynini yavas yavas eriten o zibidilerden hazzetmiorum. bazen benim dinledigim müzigi alt edecek kadar fazla acıo dürzüler.. e o zaman da bana "git başka yerde patlat kulak zarını ulan" dmek kalıo :F Vel'hasılı yawru duygularını paylaşıorum* :R

    *Bu yazı sucukluarmut'un en sucuğu bol, baharatı yerinde, agızda dagılan yazısı olarak seçilmiş ve Blogger Şehri'nin anahtarı.... yok bu fazla oldu.. tamam seçildi ve orda kaldı :F iyidi, iyiiidi..

    YanıtlaSil
  2. eiwalla dude.. ketçapını da ayarladık mı daamdır bu iş :p cheers dude :p

    YanıtlaSil
  3. ketçap dedin patates kızartması geldi aklıma :F alırım paylaşmam bana ayrı tabak isterim ona göre :R

    ура чувак (cheers dude) :P

    YanıtlaSil
  4. yuhaha :D fritöz feda olsun sana dude :F:F

    YanıtlaSil
  5. Harbiden tespitler mükemmel..Adeta 23 yıllık birikim sonucu oluşan izlenimleri simgeliyor.

    YanıtlaSil

yok mu 0.7 ucu olan?

hiç fark etmez aslında 0,5 yada 0.9 olması..

orta kara olsun diye 0.7..

şayet kalem traşınız varsa, o da fena derecede iş görür :)

neyse işte, korkma.. yaklaş!..

?

Fotoğrafım
İstanbul, Tokat, Türkiye
ben sezer; klasik uygulamalı, güdüsel bir hamle sonucu, anında dünyaya gelip, henüz olunmayan bir pratiğe zorunlu olarak itilmiş, nüfusa ilave bir insan..